Gambar sekitar Reunion SMSK 85 di Lumut

01 June, 2009

MarAzam, Shamdona dan Nuril. Shamdona, awat anak hang putih sangat, tak ikut pak dia?

Orang kampong aku Shukri bersama Chaq Gomen


Pak Din masih maintain, macam baru umur 17 tahun.

Nasir dan Zaki tok Bet. Tengok betui betui, Nasir dok sembang ka dok lena!


Kapten Mizi (la dah Kolonel ) dok tengah control nafas


Cikgu Rahimi tuan rumah" sila mai oii sila mai, lepas ni kita buat reunion kat Chiang mai"


Haniff Shukog sprinter kita " dulu aku sprint 100m 10sec, la ni kena kali 2 "



Cikgu Yin dan Pak Wan




Rodzi Din wajah tak dimamah usia, jiwa masih pagi



Haziya and family. Anak dgn abah baju sedondon








Ainis dan adiknya dan Nuril dok tunggu turn nak tembak meriam



Yusri pie dan Sabri kalut



Patut la navy dok atas kapal bulan bulan tak gaduh nak balik. Makanan sedap sedap terutamanya mi mamak habih sapu licin


SuperLynx


Kalau tuan dan puan nak naik saya boleh bagi naik tapi kena ada lesen D- ready to Die



Mazli @mat toyu " what a lovely posing "



Selepas 25 tahun ni baru aku jumpa Cikgu Wan Yusaini



Pak WanMajid sampai jugak untuk dinner : "kawan kawan punya pasal aku mai jugak"



Pak Wan masih lagi mengila di padang

"Aku kalu jumpa geng lama jadi gila balik ... "


Sabri dok kalut pasai dia tak faham Ah Kow cakap cina

Yani Tongkoi, masih lagi skill tapi lutut longgag sikit
"sekali lagi main hampa siap geng KL"

MarAzam :



"Tak pa, kita bagi geng KL menang, kalau tidak nanti depa tak mau mai dah reunion. Sekali lagi kita atog lawan geng jahat lawan geng bawai ha ha ha he!"

1 comments:

Anonymous said...

Tahniah Zn.. A job well done. Very well composed and narrated with regards to our ASAK_85 reunion in Lumut last weekend. Very memorable do.... Looking forward for the next gathering... BRAVO!!!

Related Posts with Thumbnails

About This Blog

MyLife, MyBike, MyFriends, MyWorld

A notes of my mountain biking activities and my experiences to be shared
There was an error in this gadget

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP